Başarılı Sporcular Keçiören Belediyesinde Misafir Edildi

İstanbul’da 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 55 ülkeden 5 bin sporcunun katıldığı Kick Boks 19 Yaş Büyükler Kupası’nda dereceye giren sporcular (79 kilogram kategorisinde dünya üçüncüsü) Bilal Yılmaz,(94 kilogram kategorisinde dünya üçüncüsü)Muzaffer Kurt ve Eskişehir’de 21-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 80 kilogram kategorisinde sağ ve sol kol olmak üzere iki kez Türkiye şampiyonluğu kazanan Semih Uğur Karabağ Keçiören Belediyesini ziyaret etti.

Şampiyon sporcuların Keçiören Belediyesine yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,“Kick boksta dereceye giren ve bilek güreşinde şampiyonluk kazanan genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye, spor dallarının tümünde başarı gösteren bir ülke. Hedefimiz dünyanın her tarafında Türk milletinin temsil edilmesi ve bayrağımızın dalgalandırılmasıdır. Sağlıklı, dinamik, çalışkan nesiller yetiştirerek bu başarıyı sağlayabiliriz. Keçiören’de spora yaptığımız yatırım ve desteklerle sporcularımızın her fırsatta yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. ” dedi.

Ziyaretin sonunda başarılı sporculara Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hediye takdim edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.