Başarılı Oyuncu Zafer Algöz, Yeni Kitabını D&R’da İmzalıyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına yeni pencereler açan D&R, başarılı oyuncu Zafer Algöz’ü yeni kitabının lansman etkinliğinde okurlarla buluşturuyor. Algöz, kaleme aldığı “Ken Taç Dis” kitabını 30 Haziran Perşembe günü Galataport D&R mağazasında düzenlenecek lansman etkinliğinde imzalayacak.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, başarılı oyuncu Zafer Algöz’ü yeni kitabının lansman etkinliğinde okurları ile bir araya getiriyor. 30 Haziran Perşembe günü saat 17.00’de Galataport D&R’da gerçekleşecek olan etkinlikte kaleme aldığı “Ken Taç Dis” kitabını imzalayacak olan oyuncu edebiyatseverler ile buluşacak. İnkılap Yayınları’ndan çıkan kitap, okuyucuya sürükleyici bir mizah anlatımı sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.