Başarılı oyuncu Gülper Özdemir InStyle dergisinin ekim sayısına konuk oldu

Gülper Özdemir InStyle dergisinin ekim sayısına konuk oldu ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Proje teklifi ilk geldiğinde Londra’daydım. Gerçi her yerde yaşıyorum, Dünya vatandaşıyım. Bu günlerde ise ilk kez İstanbul’da yaşamayı düşünmeye başladım, belki bu projeden sonra, neden olmasın? Buraya gidip geliyorum ama tam olarak yaşamış sayılmam bu şehirde, hep iş için geldim bugüne dek,burada yaşamayı tatmak istiyorum.

blank
Gülper Özdemir

Yemek yapmayı çok seviyorum

Mutfakta çok hamaratım.Otelde kaldığım için yemek yapamıyorum ve çok özlüyorum.Herkes otelde prensesler gibi yaşadığımızı düşünüyor olabilir. Bir yandan da tabii ki çok güzel, her şey önüne hazır geliyor ama insan bir yerden sonra evinde olmayı özlüyor.

Empati Yapmalıyız

Öte yandan güzel oyuncu; Dünya’da bir şeyi değiştirebilmeye gücün olsaydı, bu ne olurdu sorusuna ise ‘Herkeste aynı seviyede empati olmasını sağlardım. Dünya bambaşka bir yer haline gelirdi bence insanlar birbirlerine karşı daha anlayışlı olsalar.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.