Başak Dizer’in babası kanser tedavisi görüyor

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, geçtiğimiz hafta Bursa’da bulunan özel bir hastanede endoskopi operasyonu geçirdi. 40 yaşındaki stil danışmanının babasının da aynı hastanede kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te evlenen Başak Dizer, geçtiğimiz hafta Bursa’da endoskopi operasyonu geçirdi. Sözcü’den Ömercan Altay’ın haberine göre; Başak Dizer’in babasının, uzun süredir stil danışmanı kızının endoskopi operasyonu geçirdiği hastanede kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

SIK SIK ZİYARETE GİDİYORLAR

Kıvanç Tatlıtuğ’un, eşi Başak Dizer ile birlikte sık sık kayınpederini ziyaret etmek için Bursa’ya gittiği de gelen bilgiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.