Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’dan ilişki itirafı

Son ayların en çok konuşulan çiftlerinden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, ilişkilerini uzun süre neden gizlediklerini ilk kez açıkladılar.

‘Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de mücadele eden 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı ile 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili olmuştu. Aylarca inkar ettikleri ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıkan ikili, çektikleri youtube videosuyla ilişkilerinin PR olmadığını ve neden gizlediklerini açıkladılar.

blank

‘NİSA’NIN BABASI ORTAYA ÇIKMASIN İSTEDİ’

Nisa’nın babasının bu ilişkisi ortaya çıkmasını istememesinden kaynaklı olduğunu söyleyen ikiliden Barış Murat Yağcı, ”Nisa’nın ailesi kendi içinizde yaşayın dışarıya çok fazla gözükmeyin demişti. Böyle birşey istediği için bende normal karşıladım ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım. “ dedi.

YouTube video

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile her fırsatta kardeş olduklarını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.