Barış Arduç’tan milyonluk reklam anlaşması!

TRT’de ekrana getirilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna dahil olması ile gündeme gelen başarılı oyuncu Barış Arduç, bir GSM markasının reklam yüzü olurken milyonluk anlaşmaya imza attı. Marka ile 2 yıllık anlaşma imzalayan yakışıklı oyuncunun 4 Milyon TL aldığı magazin kulislerinde konuşuluyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ve ekranların aranılan yüzü olan Barış Arduç, son olarak TRT1 ekranlarının fenomen yapımı olan Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna dahil olması ile adından söz ettirdi.

Dizi anlaşması uğurlu gelen yakışıklı oyuncu Barış Arduç, bir markanın reklam yüzü oldu.

GSM markası ile anlaşma sağlayan Barış Arduç, reklam filmi için objektif karşısına geçti. Kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ile olan evliliği gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Arduç, marka ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre Barış Arduç, 2 yıllık anlaşma imzaladığı GSM operatörü ile 4 milyon TL’ye anlaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.