Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya Samsun’da büyük ilgi

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un üstlendiği Mutluluk Zamanı’nın Samsun galası gerçekleşti.

Türkiye turnesinde gittikleri her şehirde büyük bir coşkuyla karşılanan Elçin Sangu, Barış Arduç ve yönetmen Şenol Sönmez’i Samsun’da da oldukça kalabalık bir hayran kitlesi karşıladı. Samsun Piazza Avm’de gerçekleşen gösterim öncesi buluşmada oyuncular, seyircilerle selfie pozu çekti. Gösterim öncesi salonları tek tek gezerek seyircilere teşekkür eden Arduç ve Sangu ardından hayranlarıyla birlikte filmi izledi.

SIRA YURTDIŞI GALALARINDA!

Mutluluk Zamanı oyuncuları tamamladıkları Türkiye turnesinin ardından yurtdışı galalarına devam edecek. Elçin Sangu ve Barış Arduç 13 Kasım’da Berlin, 15 Kasım’da ise Brüksel seyircisiyle buluşacak.

Yapımını NuLook’un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer’in kaleme aldığı film 10 Kasım’da seyirciyle buluştu.

‘Mutluluk Zamanı’ Hikaye

Asıl sevginin, mükemmeliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı ‘Mutluluk Zamanı’ filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi ‘Mükemmel’ hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.