Barış Arduç ve Elçin Sangu zirvede

“Kiralık Aşk” dizisiyle çok sevilen bir ikili olan Barış Arduç ve Elçin Sangu uyumlarının ve başarılarının karşılığını sosyal medyada da aldı.

Sosyal medya reyting ölçüm şirketi SOMERA, yayınladığı ankette sanal alemde haklarında en çok paylaşım yapılan isimleri topladı. Ünlü erkek ve kadın oyuncular hakkında paylaşılan iletileri listeleyen şirketin sonuçlarına göre birincilik koltuğunda Barış Arduç ve Elçin Sangu oturuyor.

KİRALIK AŞK ZİRVELERİ OLDU

“Kiralık Aşk” dizisinde yakaladıkları uyumla kısa sürede seyircinin beğenisini kazanan ikili bu başarılarını görünen o ki sosyal medyaya da taşımış. Elçin Sangu, en yakın rakibi Hande Erçel’e 68 bin 14 iletilik bir fark atmış. Listenin erkek kısmında ise, Barış Arduç diğer bir yakışıklı rakibi Çağatay Ulusoy’a 19 bin iletilik bir fark atmış görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.