Barış Arduç ile Gupse Özay ayrıldı mı?

Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay’ın ilişkilerinin bittiği iddia edildi.

Oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç’un ilişkilerine son verdiği iddia ediliyor. Son zamanlarda yaşananlar çiftin arasında sorun olduğunu kuvvetlendiriyor.

Yakışıklı oyuncunun 3 haftalık Tayland’da bulunan dövüş kampına gitmesi ve Özay’ı götürmemesi dedikoduları alevlendiren olay oldu.

İkilinin en son çıkan ayrılık dedikoduları Barış Arduç’un Elçin Sangu ile birlikte oynadıkları Mutluluk Zamanı filminin setinde yakınlaştığı haberleriydi. Güzel oyuncu Özay, bu iddiaları yalanlamış, hatta sevgilisini Elçin Sangu’ya çok yakıştırdığını ifade etmişti.

Barış ve Gupse çifti en son Arduç’un ağabeyinin ilk bebeklerini kucaklarına aldığı zaman hastanede görüntülenmişti.

Ardıç, 1 aydır Türkiye’de bulunmuyor. Gupse Özay’ın ise son günlerde sevgilisiyle birlikte baktıkları köpeklerini paylaşması dikkat çekti.

Yakışıklı oyuncu, Elle dergisinin Nisan sayısına röportaj vermiş ve şunları söylemişti:

”Hayranlarımdan gördüğüm ilgiden memnunum. ‘Çok bunalıyorum’ gibi şımarıklıklara girmeyeceğim ama eskisi kadar özgür de değilim. Zaten hayatım spor salonu ve evden ibaret. Tek hedefim; iyi bir adam olmak ve etrafımı mutlu etmek.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.