Barış Arduç: Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi

Geçen aylarda meslektaşı Gupse Özay ile dünyaevine giren oyuncu Barış Arduç, önceki akşam Engin Öztürk ve İbrahim Kutluay’la Bebek’te bir mekanda yemek yedi. Arduç, “Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi” sözleriyle dikkat çekti.

Barış Arduç, “Epey zamandır görüşmüyorduk, oturduk yemek yedik, biraz sohbet ettik” diye konuştu. İzmir’de yaşanan depreme değinen Arduç, ”İzmir depremiyle alakalı biraz canımız sıkkın. İnşallah güzel haberler bekliyoruz” diye konuştu. İzmir’e yerleşecekleri yönündeki haberleri yalanlayan Arduç, ”Hayır, İstanbuldayız” diye konuştu.

blank

Eşi Gupse Özay’ın evde olduğunu söyleyen Arduç,”Yazarak çizerek zaman geçiriyor. Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu, değişen bir şey yok. Tadımız keyfimiz yerinde. İnşallah doğal afetlerde işin içinde, memleketin güzel günlerin beklediği iyi zamanlara denk geliriz, keyifli keyifli sohbet ederiz uzun uzun. Çok fazla konuşacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Dijital platforma yapacağı diziyle alakalı konuşan Arduç, ”Ocak gibi bir aksilik olmazsa işimiz başlayacak. İyi işler yapmaya çalışıyoruz, güzel işlerle beraber oluruz” dedi.

Rol alacağı dizide Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin eşlik edeceği iddialarına Arduç, ”Onunla ilgili ben şimdi net bir bilgi vermeyeyim. Çok işin içinde değilim kimlerle anlaşıldı anlaşılmadı konusunda. İki ay kadar var” dedi. Rolünü anlatmayan Arduç, sürpriz olduğunu belirtti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.