Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

Genç yaşta ölümüyle yediden yetmişe herkesi yasa boğan şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Filmde Akarsu’ya İsmail Ege Şaşmaz hayat verecek. Şaşmaz, rol için saç, makyaj ve müzik provalarına başladı.

Geçirdiği trafik kazasının ardından Bodrum’da günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra 4 Temmuz 2007’de yaşam savaşını kaybeden rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu’nun hayatı sinema filmine aktarılıyor.

Daha önce büyük ilgi gören Dilberay filmine de imza atan Aytaç Medya’nın yapımcılığını üstleneceği filmde Akarsu’ya İsmail Ege Şaşmaz hayat verecek.

Müzikle de ilgilenen Şaşmaz, Barış Akarsu’nun görüntüsüne bürünmek ve rolü hakkıyla canlandırabilmek için kampa girdi ve saç, makyaj ve müzik provalarına başladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.