Barış Akarsu’nun albümüne telif engeli

Merhum Barış Akarsu’nun demo olarak kaydettiği şarkılarının yer alacağı albüm, eser sahipleriyle yaşanan telif krizi nedeniyle ertelendi.

2007yılında trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayranlarını üzecek haber… Akarsu’nun ailesi tarafından çıkarılmaya hazırlanan sanatçının albümü telif engeline takıldı. Genç şarkıcının demo olarak bir kayıt cihazına sadece gitarıyla kaydettiği eserlerden oluşacak olan proje, şarkıların telif hakları ve sahipleri sebebiyle askıya alınmak zorunda kaldı. Daha önce kimsenin bilmediği şarkı kayıtlarından oluşan albümün telif engeline takılmasıyla bir hayli üzgün olan aile üyelerinin ‘’Ne zaman olur, ne zaman biter bilmiyoruz ama kısa sürede olacak bir şey değil, uzun sürecek” dediği öğrenildi. Genç sanatçının ailesi, iyi bir yapımcı ve senarist bulurlarsa Barış Akarsu’nun hayatını filme aktaracaklarını söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.