Barcelona’nın Arda Turan’ı gitmeye zorladığı iddia edildi

Katalan spor gazetesi Sport’un haberine göre Luis Enrique’nin ‘Arda kalacak’ açıklamasına rağmen Barcelona yönetimi Arda Turan’ın gönderilmesini istedi.

Sport haberinde Barcelona’nın Arda Turan için Atletico Madrid’e ödediği 34 milyon euro’yu kurtarmak istediği ve Luis Enrique’nin istediği kadroyu kurabilmek için Arda Turan’a gelen teklifleri değerlendirdiğini yazdı.

Gazeteye göre Arda Turan’a en çok ilgiyi gösteren isim Roberto Mancini oldu. Ancak Mancini’nin Inter yönetimiyle yaşadığı sorunlar ve Arda Turan’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyen bir takıma gitmek istemeyeceği gerekçesiyle bu transfer gerçekleşmeyecek.

Sport, Arda Turan’a Napoli’nin de bir teklif sunduğunu ancak İtalyan kulübünün şu anda Higuain’den boşalan yeri doldurmaya çalıştığı için bu transfere ilgisini kaybettiğini yazdı.

Arda Turan’ın Toulalan’ı kaybeden Monaco’nun da listesinde olduğu belirtildi.

Haberde Beşiktaş’ın adının da Arda Turan’la anıldığı da yazdıldı, ancak Fikret Orman şu an için Arda Turan’la ilgili bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.

Arda Turan bugün Barcelona’nın kampına katılacak. CNN Türk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.