Barcelona’nın Arda Turan çıkmazı

Mundo Deportivo, Barcelona’nın Arda Turan’ı elden çıkartmak istediğini; Arda Turan’ın da kariyerini Galatasaray’da bitirmek istediğini iddia etti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Barcelona, kadrosunda düşünmediği futbolcuları paraya çevirmek istiyor ancak bu Katalanlar açısından beklendiği kadar kolay olmayacak.

Barcelona’nın ekonomik kazanç elde etmek istediği oyunculardan biri de Arda Turan… Mundo Deportivo’dan Gabriel Sans’ın bugün manşete taşıdığı habere göre; Barcelona, Arda Turan’dan para kazanmak istiyor ancak bu durum neredeyse imkansız ve Arda da kariyerini Galatasaray’da bitirmenin hayallerini kuruyor.

Arda Turan’a 40 milyon euroluk bir yatırım yapan Barcelona, Arda’dan ödediğinden daha fazla para kazanmayı beklemiyor ancak sadece ödediği paranın bir kısmını kurtartmak istiyor. Barcelona bu yönde bir planlama yapsa da Arda’dan belirli bir bonservis bedeli kazanması mümkün değil..

Başakşehir ile Barcelona arasında yapılan sözleşmede Barcelona, Arda’nın satış hakkını saklı tutsa da şu ana kadar Katalan temsilcisine herhangi bir teklif gelmedi. Başakşehir ile kiralık sözleşmesi devam eden Arda Turan, kariyerine Galatasaray’da devam etmek istese de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı kulübün bu yönde bir planlaması bulunmuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.