Barcelona’dan ayrılan Messi gözyaşlarını tutamadı! PSG’ye imza atabilirim!

Barcelona takımı, tarafların anlaşmasına karşın kulübün finansal durumu ve La Liga düzenlemeleri nedeniyle 34 yaşındaki yıldız oyuncusu Messi ile sözleşme imzalanamadığını açıklamıştı.

Basın toplantısında gerçekleştirdiği veda konuşmasında ayrılığa hazır olmadığını dile getiren Arjantinli futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı. Messi, PSG’ye imza atma ihtimalinin bulunduğunu, fakat kesinlik kazanmadığını söyledi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin takımdan ayrılacağını duyurmuştu.

Barcelona’ya vedasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Messi, kulüpte kalmak için her şeyi yaptığını, ama La Liga’nın getirdiği finansal kurallar nedeniyle bunun mümkün olmadığını dile getirdi. Geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini söyleyen Messi, Paris Saint-Germain’e (PSG) imza atma ihtimali olduğunu, ama hiçbir şeyin kesinleşmediğini dile getirdi.

Lionel Messi, birgün Barcelona’ya veda edeceğini hiç hayal etmediğini ve bu ayrılığa hiç hazır olmadığını dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Eşzamanlı olarak Fransız spor gazetesi L’Equipe, Arjantinli futbolcunun PSG’nin tıbbi testlerinden geçmek üzere bu akşam ya da yarın sabah Paris’te olacağı iddiasını duyurdu.

Basın toplantısının bitiminde salondaki tüm katılımcılar, Messi’yi ayakta alkışladı.

Barcelona’nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle 10’u La Liga, 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı.

Barcelona ile tüm kulvarlarda 778 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 672 kez rakip fileleri havalandırdı. Messi bu dönemde 6 kez de yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünü kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.