Barcelona’dan Arda Turan açıklaması

Barcelona Teknik Sorumlusu Fernandez, ‘Arda’yı satmayı hiç düşünmedik. Takımımız için önemli ve maçı çevirebilecek yetenekte bir oyuncu olduğundan hiç şüphemiz yok.’ dedi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, milli oyuncu Arda Turan’ı satmayı düşünmüyor.

Valencia’dan transfer edilen Andre Gomes’in basına tanıtımında konuşan kulübün teknik sorumlusu Robert Fernandez, transfer olacağı iddia edilen Arda Turan hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

“Arda’nın durumunda bir değişiklik yok”
Arda’nın takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Fernandez, “Arda’nın durumunda bir değişiklik yok. Zor bir sezonu geride bıraktı ama hepimiz biliyoruz ki ondan önceki yıldaki performansı çok iyiydi. Arda Turan’ın Atletico’daki günlerine dönmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki milli oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan Fernandez, “Arda’yı satmayı hiç düşünmedik. Takımımız için önemli ve maçı çevirebilecek yetenekte bir oyuncu olduğundan hiç şüphemiz yok. Yeni sezonda göstereceği performans için şimdiden heyecanlanıyoruz. Takıma çok önemli katkılar sağlamasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.