Barcelona’da, Arda Turan’ın performansı alay konusu oldu

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek elenen Barcelona’da maç sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri de Arda Turan oldu.

İspanyol taraftarlar, geçmişte Sport Gazetesi’nde yer alan Arda Turan röportajının kapağını paylaşarak yıldız futbolcuyla dalga geçti. Röportajda, Barcelona’ya şampiyonluklar kazanmak için geldiğini belirten milli yıldız, ”Buraya Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için geldim” ifadelerini kullandı.

Performansıyla da son dönemde eleştirilerden nasibini alan Arda’nın bu röportajı Barcelona’nın elenmesiyle birlikte sosyal medyada en çok paylaşılan konulardan biri oldu.

Taraftarların büyük çoğunluğu “Arda, Barcelona ile değil Atletico için Şampiyonlar Ligi’ni kazanmaya gelmiş” ifadelerini kullanırken, Arda’nın yanlış taraf seçtiğini belirtenlerin sayısı da bir hayli fazlaydı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.