Barcelona sahasında Real Madrid’e 3-1 mağlup oldu

İspanya La Liga’nın 7. haftasında Barcelona sahasında Real Madrid’e 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Madrid ekibi ligde zirveye oturdu.

İspanya La Liga’nın 7. haftası El Clasico’ya sahne oldu. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Real Madrid, Barcelona’yı 3-1 yenmesini bildi.

Hızlı başlayan karşılaşmanın ilk golü 5. dakika Real Madrid’li Federico Valverde’den geldi. Katalan ekibinin bu gole cevabı 8. dakikada Ansu Fati ile oldu. Sergio Ramos’un 63. dakikadaki penaltı golüyle tekrar öne geçen eflatun beyazlılarda son sözü 90+1’de Luka Modric söyledi ve mücadele 3-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından ligde liderlik koltuğuna oturan Real Madrid puanını 13’yükseltti. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Barcelona ise 7 puanda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.