Barbaros Şansal, yine çirkin yüzünü gösterdi

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Yıldırım Mayruk defilesi öncesinde yaşanan Barbaros Şansal’ın çirkin saldırısı masaya yatırıldı.

Dünkü Yıldırım Mayruk defilesinde Bülent Ersoy’dan Türkan Şoray’a Gönül Yazar’dan Müjde Ar’a kadar birçok değerli isim vardı. Barbaros Şansal şov yaparcasına defile öncesinde yine çirkin yüzünü gösterdi. Söylemezsem Olmaz muhabiri Uğur Kotan ve kameraman Selçuk Sınmaz Barbaros Şansal’ın sözlü saldırısına uğradı. Barbaros Şansal’ın arkadaşlarımızın dışarı çıkarılmalarını çirkin bir üslupla bağırarak dile getirmesinin ardından güvenlik görevlileri elle müdahale ederek basın emekçisi arkadaşlarımızı dışarı çıkardılar. Uğur Kotan canlı yayına bağlanarak “Barbaros Şansal’ın şovuna alet olmadık” diyerek yaşanan rezaletin tüm detaylarını aktardı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.