Banu Noyan: Alışveriş, bozulan psikolojimizin ilacı oldu

Moda yarışmalarının jürisi koreograf Banu Noyan, pandemiden önce sezonluk giyim alışverişi yapıp gardırobunu yenilediğimiz kişi sayısı, pandemide yüzde yüz arttı. Alışveriş, bozulan psikolojimizin ilacı oldu dedi.

EŞOFMAN KÜLTÜRÜMÜZ OLUŞTU DERKEN BİR BAKTIK Kİ EKİPÇE YETİŞEMİYORUZ

Yıllardır, İlkbahar – Yaz, Sonbahar – Kış sezonunda gardıroplarını yenilediğim, kombinleri hazırlayarak servis verdiğim onlarca kişi var. Birlikte alışverişe çıkar ve onların doğru, şık ve rahat giyinmelerine yardımcı olurum. Pandemiyle birlikte her ne kadar evde kalsak da, servis verdiğimiz kişi sayısı yüzde yüz artış gösterdi. Artık eşofman kültürümüz oluştu derken, bir baktık ki ekipçe yetişemiyoruz.

blank

BEYLER BİZİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Banu Noyan, hanımlar zaten alışveriş severler ama beyler bizi çok şaşırttı diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Doğru kombinler yapılmazsa, pahalı bir ürün size hiçbir şey katmaz, çok uygun bütçeyle çok şık olabilirsiniz. Neyle neyi giysem derdi bu hizmetimizle, servis verdiğimiz müşterilerimizi rahatlattı.

Hanımlar en çok ayakkabı ve çantaya özen gösterirken, beylerse gömlek ve ayakkabı seçimlerinde itinalılar.

BEYLER; ALIŞVERİŞE DAHA FAZLA VAKİT AYIRIYOR.

RENKLERİ VE İDDİAYI DAHA ÇOK SEVİYORLAR.

Banu Noyan, beylerin alışverişinin hanımlara göre daha kısa sürmesini beklerken, tam tersinin olması bizi hep şaşırtır, diyerek de konuya farklı bir bakış açısı getirdi.

Neden böyle, diye düşündüğümüzde, biz hanımlar sık alışveriş yapmaya alışığız, ancak beyler bir kere olsun, tam olsun, uğraşmayalım mantığıyla daha sakin ve düşünerek alışverişi tercih ediyorlar.

Beylerin son dönemdeki iddialı seçimlerine çok şaşırıyorum. Renkleri seviyorlar, aksesuarları seviyorlar, klasikten ziyade, modern giyimi tercih ediyorlar. Ve kaliteli alışveriş yapmak istiyorlar. Hanımlardan daha fazla para harcıyorlar.

BANU NOYAN’DAN HANIMLARA TAVSİYE

Vücudunuzu tanıyın, bir anda yanlış seçimlerle kalınlaşıp incelebilirsiniz. Bunu sakın unutmayın. İnce bilekli bir kadın yanlış ayakkabı seçimiyle, tam tersi görünebilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.