Bansko’da Merve Özbey coşkusu

Bulgaristan’ın kayak cenneti Bansko’da konser veren Merve Özbey, gündüz pistte paten kaydı gece de tatilcileri coşturdu

Merve Özbey ve Erdem Kınay, Bulgaristan’ın kayak merkezi Bansko’da Vanda’nın katkılarıyla düzenlenen Bemolfest’in açılış konserinde gençleri eğlendirdi. Jack House isimli gece kulübünde sahne alan ikili sahne performansıyla beğeni topladı. Kayak yapmayı bilmediğini söyleyen Merve Özbey, konser öncesi buz pateni pistinde patenle kaydı. Acemi olduğu için pistin kenarından kaymayı tercih eden Özbey, zaman zaman da penguenle kaydı. Pistte desteksiz kaydığında korkulu anlar yaşayan şarkıcı, “Vurur yüze korkusu” diye espri yaptı. Merve Özbey’i Bansko konserinde yalnız bırakmayan sevgilisi akşam da sevgilisini gece kulübünde izledi.

BANKO’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Sömestr tatilinde yaklaşık 10 bin Türk’ü ağırlayan Bansko’da Bemolfsest kapsamında 31 Ocak’ta Ozan Doğulu & Ece Seçkin, 4 Şubat Simge Sağın & Davit Şaboy ve 6 Şubat’ta Gülşen & Ozan Doğulu konserleri yapılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.