Bana Sevmeyi Anlat, dizisi zirveye kondu

Geçtiğimiz akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat, tüm kategorilerde 2 Eylül Cuma gününün en çok izlenen programı oldu. Heyecanlı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan ve ilk bölüm ratingini ikiye katlayan dizi, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırarak Türkiye gündemine girdi.

Ay Yapım’ın yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yaptığı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert’in paylaştıkları dizisi Bana Sevmeyi Anlat, Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu. Total’de 5.76 ratingle ilk bölüm ratingini neredeyse ikiye katlayan dizi, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırarak günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Kendi düğününden kaçarken yolu Alper’le kesişen Leyla’nın heyecanına ortak olan izleyiciler ikinci bölümü nefeslerini tutarak izledi. Leyla’nın kaçışıyla çılgına dönen Haşmet’in korkutucu öfkesini ensesinde hisseden Hakverdi, Leyla’nın peşine düştü. Leyla’nın çaresizliği karşısında kayıtsız kalamayan Alper’in Leyla’yı ve bebeğini kendi evine götürmesiyle ikili arasında yeni bir ilişkinin tohumları atıldı. İzleyicilerin birbirlerine çok yakıştırdıkları Kadir Doğulu ve Seda Bakan’ın canlandırdığı karakterlerin önümüzdeki hafta neler yaşayacakları merakla bekleniyor.

3.BÖLÜM FRAGMANI

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.