“Bana Bir Soygun Yaz 2” Fragmanı rekora koşuyor

“Video paylaşım sitesi Youtube’da 15 Günde İki Milyon İzlenmeye Ulaştı”

“Bana Bir Soygun Yaz 2” sinema filminin fragmanı seyircisinden tam not aldı.

14 Aralık’ta seyirci ile buluşacak olan “Bana Bir Soygun Yaz 2” sinema filmi 15 günde iki milyon izlenme rakamına ulaştı.

Büyük beğeni kazanan “Bana Bir Soygun Yaz 2” sinema filminin fragmanı tıklanma rekoruna koşuyor. Sinemaseverler yaynlanan tanıtım filmini çok sevdi ve altına yaptıkları yorumlarda izlemek için sabırsızlandıklarını belirttiler.

Başrollerinde Şafak Sezer, Çetin Altay, Hasan Elmas, Umut Oğuz, Melda Arat ve Livia Çelebi’nin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Murat Toktamışoğlu oturuyor.

blank

Filmin Konusu

Başlarına gelen onca talihsiz olayın ardından Çeto ve Sülo çareyi Kıbrıs’a gitmekte bulur. Arkadaşları Nasip sayesinde Kıbrıs’ta bir otelde çalışma başlayan ikili hayata adeta yeniden başlamıştır. Sade bir yaşam sürmeye karar veren Çeto ve Sülo’nun planları Nasip’in, otel sahibi Nadide hanımın kızı Asya ile evlenme kararı ile alt üst olur. Asya ile evlenebilmek için paraya ihtiyacı olan Nasip, kendisine yardım etmesi için Kasap Tercan’ın kapısını çalar. Onun sayesinde yasa dışı bir işe bulaşan Nasip, bu işi de eline yüzüne bulaştırınca başına büyük bir bela açar. Çeto ve Sülo, Nasip’i Kasap Tercan belasından kurtarmak için kendilerini bir anda büyük bir aksiyonun içinde bulurlar. Üçlü çalıştıkları otelin kumarhanesini soymaya karar verir. Ancak bu iş sandıkları kadar kolay olmaz. Planı uygulamaya kalkıştıkları sırada aralarına Asya’nın da dahil olması işleri iyice içinden çıkılmaz bir hale sokar.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.