“Bana Amy De” müzikali başlıyor

Kemal Başar’ın sanat yönetmenliği yaptığı Tiyatro Keyfi’nin 28 Eylül’de prömiyerini yaptığı müzikal “Bana Amy De”, Kıbrıs turnesinin ardından, Kasım ve Aralık aylarında Beyoğlu Grand Pera’da İstanbul seyircisiyle buluşacak.

Çalkantılı yaşamı ve 27 yaşındaki ani ölümüyle tüm dünyayı sarsan ünlü jazz rock sanatçısı Amy Winehouse’un son 3 gününün sahnelendiği “Bana Amy De” müzikali Kıbrıs turnesinin ardından 8 Kasım’da İstanbul’da sahnelenecek.

Kıbrıs seyircinin yoğun ilgi gösterdiği, ayakta alkışlanan müzikali Kosta Kortidis yazdı. Müzikal formda ve çağdaş bir üslupla sahneye uyarlanan oyunu Kemal Başar yönetiyor. Ceylan Yılmaz’ın Amy Winehouse rolünü canlandırdığı müzikalde, devlet opera ve bale sanatçısı Alkış Peker, Savaş Alp Başar ve Didem Karataş rol alıyor.

Biletleri; Biletix ve Beyoğlu Grand Pera gişesinden temin edebileceğiniz oyun; 08 ve 15 Kasım ile 07 ve 21 Aralık günleri seyirciyle buluşacak. “Bana Amy De” ayrıca 14 Aralık’ta Balıkesir’de, 22 Aralık’da ise Bursa’da sahnelenecek.

blank
Bana Amy De

BANA AMY DE

Yazan: Kosta Kortidis

Yöneten: Kemal Başar

Koreografi: Alpaslan Karaduman

Işık Tasarımı: Yüksel Aymaz

Orkestra: Savaş Alp Başar (solist/elektro gitar), Alp Karlıova (bas gitar/vokal), Sadık Eren Taşkent (davul)

Oyuncular: Ceylan Yılmaz, Savaş Alp Başar, Didem Karataş, Alkış Peker

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.