Balık festivaline Emre Kaya damga vurdu

Pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya, 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında Karamürsel’de sahne aldı

Bu yıl kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında pek çok konser düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çeşitli organizasyonlarla da ünlü sanatçıları Kocaeli halkıyla buluşturuyor. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya konser verdi. Vatandaşlar hayranı oldukları Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

14. KARAMÜRSEL BALIK FESTİVALİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali Ereğli Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Festival kapsamında gündüz vatandaşlara balık ekmek dağıtılırken, akşam saatlerinde ise pop müziğinin önemli ismi Emre Kaya konseri gerçekleştirildi.

UNUTULMAZ GECE

Ereğli’de deniz kenarında gerçekleştirilen konserde vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Balık Festivali’nin coşkusunu bir arada yaşadı. Vatandaşlar Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Konser sonunda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sanatçı Emre Kaya’ya Karamürsel kadırga maketi hediye etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.