BAL-GÖÇ Kongresi öncesi önemli gelişme

BAL-GÖÇ Kongresi öncesi başkan adayları Doç. Dr. Kader Özlem ve Mühendis Hasan Öztürk, mavi- kırmızı ortak liste ile seçime girme kararı aldı.

BURSA (İGFA) – Özlem ve Öztürk dernek üyelerine hitaben “Bu camianın geleceğine sahip çıkınız” diyerek ortak bir açıklamaya imza attı. Özlem ve Öztürk şu ifadelere yer verdi: “3 Temmuz 2022 Pazar günü Yıldırım Belediyesi Yunusemre Spor Kompleksinde saat 11.00’de başlayacak olan BAL-GÖÇ kongresine katılınız. Bu camianın geleceğine sahip çıkınız. Bizler; adı kadar güçlü Bal-Göç için, bu camiayı yeniden ayağa kaldırmak için bizler üzerimize düşeni yaptık. “Hep Birlikte Yeniden Güçlü Bir Bal-Göç için gerekli Yenilik ve Değişimleri yapmak üzere” , birlikte hareket etme kararı aldık. Şimdi sıra üyelerimizde.

Bal-Göç’ü yeniden zirveye taşımak için güç birliği yapan BAL-GÖÇ Şubeleri, Yöre Dernekleri, Hep Birlikte Yeniden Platformu, BAL-GÖÇ’te Yenilik Ve Değişim Hareketi sizleri kongreye katılmaya ve camiamızın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyor. Bayrağımızın kırmızı rengi ile özgürlüğün ve gökyüzünün mavisi birleşti. BAL-GÖÇ’ün tarihinde yepyeni bir sayfa açmak üzere “BAL-GÖÇ’te yenilik ve değişim için hep birlikte yeniden” çalışmak üzere KIRMIZI-MAVİ bir liste geliyor. Bu birliktelik; camia söz konusu olduğunda karşılıklı olarak gerekli fedakarlıkları yapabilen ekiplerin Bal-Göç’ün geleceğine sahip çıkmak ve Derneğimizin güç odaklarının ve vesayetin elinde oyuncak haline getirilmesine izin vermemek adına yaptıkları bir birleşmedir. Amacımız sadece kongre için bir araya gelmek değil; “SEN, BEN yok, BİZ VARIZ” prensibiyle Bal-Göç’ümüzü hak ettiği güzel yerlere taşımak üzere projeleri hayat geçirmek ve hizmet etmektir. “

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.