Bakan Ziya Selçuk’tan liselerde yüz yüze sınav açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan liselerde yüz yüze sınavlara ilişkin açıklama: 8 Mart’tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk liselerde yüz yüze sınavlar ile ilgili olarak ise, “8 Mart’tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek” açıklamasında bulundu.

“GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM”

Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için de özür dileyen Bakan Selçuk, “Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim” dedi.

MEB’DEN AÇIKLAMA: BELGE GÖRSELİ ASILSIZDIR

Milli Eğitim Bakalığı, “Sosyal medyada ve anlık mesajlaşma uygulamalarında dolaşıma sokulan “Yüz Yüze Eğitime Devam Edilmesi ve Sınav Uygulamaları” konulu belge görseli asılsızdır. Bakanlığımız resmî iletişim kanalları dışındaki açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.