Bakan Yardımcısı Gizligider’den Nevşehir mesaisi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ağaçlandırma çalışmaları ve devam eden projeler ile ilgili bir bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Savran, hayata geçirilecek projeler hakkında da Bakan Yardımcısı Gizligider ile istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonunda Başkan Savran, Bakan Yardımcısı Gizligider’e çini bir tabak hediye etti.

Gizligider’e Nevşehir Belediyesi ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.