Bakan Yanık ‘aile’ pikniğinde

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Haftası kapsamında düzenlenen piknikte ailelerle bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Anneler Günü ile başladıkları aile haftasıyla devam edilen programları yılsonuna kadar sürdürerek, 2022 yılını bir aile yılı olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Bakan Yanık, burada yaptığı konuşmada Dede Korkut hikâyelerinden örnek vererek, hem kültürel hem inanç bağlamında bakıldığında ailenin çok özel bir yerde durduğuna dikkat çekti.

Toplumun çekirdeği ve güvenlik anahtarının aile olduğunu vurgulayan Bakan Yanık, “Biz bunu en başından beri bilir ve buna inanırız. Dolayısıyla o birbirine karşı sevgiyle, saygıyla, muhabbetle davranan, çevresine karşı bir iyilik alacağı oluşturan aileyi, yaşatarak geliştirerek geleceğe taşımamız gerekiyor” dedi.

Bakan Yanık, Anneler Günü ile başlayan aile haftasıyla devam eden etkinliklerin yıl içerisinde diğer çalışmalarla besleyerek sürdüreceklerini belirterek, “Yılsonuna kadar 2022 yılını inşallah bir aile yılı olarak tamamlayacağız. Yılın sonunda da bütün bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaların hüküm cümlelerini sizlerle yeniden kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.