Bakan Koca’dan hastanelerde gece bayramlaşması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da bazı hastanelere yaptığı gece ziyaretleriyle kutladı.

İSTANBUL (İGFA) – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi ve Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiğini duyurdu.

Bakan Koca, paylaşımlarında ziyaret ettiği hastanelerde hastalar, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarıyla bayramlaştıklarını belirterek, “Geceyi görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun” mesajlarını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.