‘Baht Oyunu’nun kadrosunda yer alan Hande Subaşı sürpriz bir rolle geliyor

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen ‘Baht Oyunu’nun kadrosunda ünlü oyuncu Hande Subaşı da sürpriz bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Hande Subaşı, Nergis Şahin karakteriyle ekrana iddialı bir dönüş yapacak. Başarısız ilişkilerin hüküm sürdüğü ailesindeki yegane mutlu evliliğe sahip karakter olan Nergis, ailesindeki kadınların bahtsızlığını yeğeni Ada’nın da yaşamaması için elinden geleni yapacak.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu ‘Baht Oyunu’ ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Baht Oyunu’ yaz ekranında salı akşamlarının vazgeçilmezi olacak.

‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.