Baht Oyunu’nun Aslı Demirer imzalı jenerik şarkısı yayınlandı

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizisi Baht Oyunu’nun Aslı Demirer imzalı jenerik şarkısı yayınlandı.

YouTube video

Aslı Demirer’in, Baht Oyunu için hazırladığı jenerik şarkısı, Baht Oyunu oyuncularının kamera arkası görüntülerinden oluşan klibiyle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Jenerik müziği ve klibi yorum yağmuruna tutuldu.

Aslı Demirer şarkının hazırlık sürecini ve duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti: “Afili Aşk’ın şarkısı çok sevilmişti. Yapım şirketimiz ARC, bizden yine dizinin ruhunu yansıtan, sıcak, samimi ve çarpıcı bir şarkı istedi. Daha önceden birbirimizi tanımamızın getirdiği bir güven ortamı da vardı tabii. O açıdan çok zevkle çalıştık diyebilirim. Baht Oyunu’nun enerjisine, dokusuna uygun sözler ve melodiler yakaladığımızı düşünüyorum. Bu hikayenin bir parçası olmak çok güzel. Umarım izleyici de bizim kadar sever.”

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak..

‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.