‘Baht Oyunu’ yakında Kanal D’de

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizi ‘Baht Oyunu’, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk tanıtımı ile büyük ilgi gören ve merakla beklenen ‘Baht Oyunu’ndan ilk kareler yayınlandı.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

blank

Sıcacık öyküsü, ilgi çekici karakterleri ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan kadrosuyla dikkat çeken dizinin çekimleri, Serdar Gözelekli yönetmenliğinde devam ediyor. Kısa sürede oyuncular arasında sağlanan uyum ile çalışırken eğlenmeyi ihmal etmeyen ekipte herkesin yüzü gülüyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.