Baht Oyunu, sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi oldu

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, salı akşamı ekrana gelen 16’ncı bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu ve etkileşim rekoru kırdı.

Büyük bir ilgiyle takip edilen #BahtOyunu’nun 16’ncı bölümü için yapımın hayranları dizi başlamadan önce koydukları bir milyon paylaşım hedefine ulaştı.

Twitter’da salı akşamı #BahtOyunu etiketiyle bir milyonu aşkın paylaşım yapılırken, dizi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı. ‘Baht Oyunu’, Instagram’da da beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bora’nın ailesiyle birlikte Ada’yı istemeye gittiği ve Ada’nın işten ayrılma kararı aldığı bölüm ‘Baht Oyunu’ hayranları tarafından çok beğenildi.

Genç ve yetenekli oyuncularla deneyimli isimleri buluşturan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle ekranların fenomen dizilerinden biri haline gelen ‘Baht Oyunu’, merakla beklenen final bölümüyle 12 Ekim Salı akşamı 20.00’de Kanal D ekranında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.