‘Baht Oyunu’ ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar’a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar’ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir. Rüzgar’ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar’ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net’in kurucusu ve başyazarı Bora’yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır. Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada’yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar’ın patronudur.

blank

Ada’nın Rüzgar’ı geri kazanabilmek için Bora’nın şirketinde işe girmesi ve bunun için de daha doğru düzgün tanımadan nefret ettiği ve memnun edilmesi oldukça zor bir adam olan Bora’ya kendisini kabul ettirmesi gerekmektedir. Ada bunu başarabilecek midir?

‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…

Baht Oyunu 1. bölüm tanıtım

YouTube video

Baht Oyunu 1. Bölüm 2. tanıtım

YouTube video

Baht Oyunu 1. bölüm 3. tanıtım

YouTube video

BAHT OYUNU – KÜNYE
Yönetmen : Serdar Gözelekli
Yapımcı : Fatih Enes Ömeroğlu
Yapım : ARC Film
Senaryo : Erkan Birgören, Tuna Kıygı, Fatih Enes Ömeroğlu
Müzik : Ses Sanayii – Aslı Demirer, Safa Hendem
Genel Koordinatör : Necmi Kolayca
İdari Yapımcı : Kerem Şahenk
Uygulayıcı Yapımcı : Serkan Hasekioğlu
Görüntü Yönetmeni : Emir İlbuğa
Sanat Yönetmeni : Tolga Coşkuntuna
Oyuncular : Aytaç Şaşmaz (Bora), Cemre Baysel (Ada), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Aslı Sümen (Tuğçe), Hande Subaşı (Nergis), Funda İlhan (Belma), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Anıl Çelik (Ali), Ozan Dağgez (Evren), İrem Yüksel (Selin), Emrah Ben (Aslan), Suğdem Gözalır (Pırıl), Azra Aksu (Elif) ve Altan Erkekli (Zafer)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.