‘Baht Oyunu’ ikinci bölümüyle ekrana geliyor

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’ ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Ada, videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora’nın asistanı olmak Ada’nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora’nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar.

Ada’nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur. Rakibi Tuğçe’yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada’yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır.

Video skandalının ardından Bora’nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora’nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe’ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada’yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar’ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.

‘Baht Oyunu’, ikinci bölümüyle 22 Haziran Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.