Bahçeşehir Üniversitesi, Denizli’de öğrencilerle buluşacak

YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 27 Temmuz- 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), imkânlarını anlatmak için Denizli’deki aday öğrencilerle bir araya geliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi Tanıtım Direktörü Eray Mazanoğlu’nun gerçekleştireceği toplantı 28 Temmuz 2022 Perşembe günü, Denizli Bahçeşehir Koleji’nde saat 10:30’da başlayacak. Toplantıya katılım gösterecek aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak, eğitim imkânları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkânları, burs ve ücretler hakkında birçok konuda bilgi sahibi olacak. Toplantılar, tüm aday öğrencilerin katılımına açık olacak.

YURT DIŞI İMKANI SUNUYOR

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), 1998 yılında kurulduğu günden bu yana entelektüel sınırlarını sürekli olarak genişletmiş ve temel akademik disiplinlere odaklanarak yüksek kaliteli bir üniversite eğitimine olan bağlılığını sürdürmektedir.

Bahçeşehir Üniversitesi diğer üniversitelerden farklı olarak, global eğitim çerçevesinde değişim programlarına ek olarak tamamen kendine has sağladığı olanaklarla öğrencilerine dünyanın birçok yerinde eğitim imkanı da sunmaktadır. Öğrenciler BAU Global ağı içerisindeki Mentora College ile Washington D.C. ve MLA College ile İngiltere’nin Plymouth şehrinde etkin bir akademik gelişim sağlayan kapsamlı bir İngilizce programında eğitim alabilmekteler. Buna ek olarak, öğrenciler BAU Global eğitim ağında bulunan BAU International Berlin’de eğitimlerinin diledikleri bir bölümünü Almanya’da geçirebiliyorlar. Washington D.C.’de bulunan bir diğer BAU Global ağı BAY Atlantic Üniversitesinde de tüm dünyadan öğrencilere lisans ve yüksek lisans (MBA) seviyelerinde öğrenim görme fırsatının yanı sıra online sertifika programları sunuluyor. Bahçeşehir Üniversitesi’nde 3 yıllık hukuk lisans derslerini tamamlayan öğrenciler, 1 yıllık eğitimlerini Kansas University’de tamamlamaları sonrasında Kansas University Law School’ndan (USA) LLM diploması alabilmektedir.

BAU International Berlin’de İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve İletişim Fakültesi; BAY Atlantic University’de İletişim Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri eğitimlerinin diledikleri bir bölümünü buralarda geçirebiliyorlar. BAU Global ailesinin üyesi olan International University Batum ise Gürcistan’da tıp ve diş hekimliği alanında öğrencilerimize üst düzey eğitim hizmeti sunmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.