Bahçeşehir Koleji Yaratıcı Çocuk Festivali’nde Çocuklarla Buluşacak

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 4-5 Haziran tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek Yaratıcı Çocuk Festivali’ne oyun atölyeleri ve söyleşi sponsoru olarak katılıyor.

Türkiye’nin en kapsamlı çocuk ve aile organizasyonu olan “Yaratıcı Çocuk Festivali’nin üçüncüsü bu yıl 4-5 Haziran tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Türkiye’de eğitimde yeniliklerin öncüsü Bahçeşehir Koleji, festivalde gerçekleşecek oyun atölyeleri ve söyleşilerin sponsorluğunu üstleniyor. Festival kapsamında 2 bin öğrencinin konuk edilmesi hedefleniyor. Festivale İklim Değişikliği temasıyla katılacak olan Bahçeşehir Koleji standında kodlama, rüzgar gülü, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü maskotu Red Dragons yapımı, bardak altlığı boyama atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Ayrıca, iklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğin önemine dikkat çekebilmek için Ata Tohumu Projesi kapsamında fide ekimi de yapılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.