Bağcılar Belediyesi’nde vatandaşlara sürpriz konser

Bağcılar Belediyesi, 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nde belediyeye gelen vatandaşlara ve personele unutulmaz bir sürpriz yaptı. Bilgi Evleri müzik öğretmenleri, çaldıkları enstrümanlar eşliğinde bir konser verdi.

21 Haziran Dünya Müzik Günü sebebiyle Bağcılar Belediyesi, sürpriz bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İşlem için belediyeye gelen ilçe sakinleri ve personel bir anda başlayan müzik sesiyle şaşkına döndü. Meraklı gözlerle çevrelerine bakan vatandaşlar, keman, gitar, saz ve ud çalan Bilgi Evleri müzik öğretmenleriyle karşılaştı. Müziğin ritmine ayak uyduran vatandaşlar, “Çayır çimen geze geze” ve “Fikrimin ince gülü” başta olmak üzere seslendirilen şarkılara eşlik etti. Konser sonunda müzisyenler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gönüllerince eğlendiler

Konserde gönüllerince eğlenen vatandaşlar, kendileri için bu sürpriz programı düzenleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.