Babil’in MIPCOM’daki tanıtımı heyecan yarattı!

Digiturk’ün yüksek bütçeli yeni dizisi Babil’in MIPCOM’daki tanıtımı heyecan yarattı. beIN CONNECT için özel olarak çekilen Babil dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlendi

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk ve Türk sinema ve dizi endüstrisinin önde gelen prodüksiyon şirketlerinden Ay Yapım, Cannes’daki küresel eğlence fuarı MIPCOM’da, Digiturk’ün 1.000.000’u aşkın üyesi olan internet tabanlı içerik platformu (over-the-top) beIN CONNECT’te yayınlanacak yüksek bütçeli yerli drama “Babil”i tanıttı. Babil dizisi Digiturk’ün, beIN’in liderliğinde hayata geçirdiği ilk yerli yapım drama projesi olarak büyük önem taşıyor. Şirket önümüzdeki 1 yıl içinde bir dizi yeni yerli yapım dramayı beIN CONNECT üzerinden izleyicilerine sunmaya hazırlanıyor.

blank
Babil

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı “Babil” dizisi, 13 bölümden oluşan ilk sezonuyla, Digitürk’ün beIN CONNECT platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.