Babil dizisinin, 8’inci bölümünden ön izleme sahneleri yayınlandı

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü İrfan karakterini canlandırdığı, başarılı oyuncular Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrollerinde yer aldığı Babil dizisinin, 8’inci bölümünden ön izleme sahneleri yayınlandı.

BABALIK İÇ GÜDÜSÜ ALEVLERİ YENECEK

İrfan, Deniz’in ameliyatını yapmayı kabul eden ama tam ameliyat zamanı kaçırılan Tahsin Hoca’nın nerede olduğunu bulur. Ancak Tahsin Hoca’yı kurtarabilmesi için süre çok kısıtlıdır. İrfan, Tahsin Hoca’nın tutulduğu yere geldiğinde alevler bütün evi sarmıştır. İrfan, gözünü dahi kırpmadan Tahsin Hoca’yı kurtarmak için alevlerin arasına dalar. Peki Tahsin Hoca’yı kurtarabilecek midir?

EDA VE İLAY KARŞI KARŞIYA

Deniz’i ziyaret etmek için hastaneye giden İlay, Eda ile karşı karşıya geliyor. İlay’a olan duygularını gizleyemeyen Eda, duyduğu öfkeyi dile getiriyor.

BABİL, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Star TV’de…

Ön izleme 1

YouTube video

Ön izleme 2

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.