“Babil” dizisi ikinci tanıtımıyla da yeni sezonu için heyecan yarattı

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Halit Ergenç’in İrfan karakteriyle izleyiciyle buluştuğu, başrollerinde Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın yer aldığı STAR TV’de yayınlanan Babil dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı.

İkinci sezonun ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan ve sosyal medyada trend topic olan Babil dizisi, ikinci tanıtımıyla da yeni sezonu için heyecan yarattı.

İdealist bir ekonomi profesörüyken, oğlunun tedavisi için benimsediği tüm değerlere karşı tehlikelerle dolu bir yola çıkan İrfan’ın, Egemen’le kurduğu Babil şirketi gitgide büyür ve İrfan çocuğunun tedavi masraflarını karşılar. Ancak yol, burada bitmemiştir. Şimdi sırada Süleyman’la hesaplaşma, Egemen, Eda ve İrfan arasındaki büyük sır vardır.

YouTube video

“Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar çok taviz verirsin”

Süleyman, İlay ve İrfan arasında olanları öğrenir. İrfan’a olan aşkına karşı koyamayan İlay, Süleyman’ın bu gerçekle yüzleşmesiyle zor durumda kalır. Egemen’in kendisine duyduğu aşkı görmezden gelmeye çalışan Eda, bu duruma karşı koyabilecek midir? Polis kimliğini saklayan Ayşe, Babil’deki gerçeklerle yüzleşecek mi?

Babil dizisinin merakla beklenen ikinci sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

Babil, heyecan dolu yeni bölümleriyle yakında Star’da…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.