Babasına araba çarpıp kaçtı! Nicki Minaj ölüm haberiyle sarsıldı!

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Nicki Minaj ölüm haberi ile sarsıldı. New York’ta bir arabanın çarpıp kaçması nedeniyle 64 yaşındaki babası hayatını kaybetti. Ünlü yıldızdan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Nicki Minaj’ın 64 yaşındaki babası hayatını kaybetti. Bir aracın çarpıp kaçması sonucu hayatını kaybeden adam hakkında ünlü şarkıcıdan açıklama gelmedi.
Nassau Bölge Polisi’nin açıklamalarına göre; 64 yaşındaki Robert Maraj, cuma günü saat 18.15 civarında Long Island’da yol kenarında yürüyordu. O esnada Maraj’a bir otomobil çarptı ve araç durmadan hızla olay yerinden uzaklaştı. Maraj, kaldırıldığı hastanede cumartesi günü hayatını kaybederken, polisler ise kazayı görenleri arıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.