Baba’nın ikinci bölümünde neler olacak?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, ilk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizisi ‘Baba’nın yarın akşam ekrana gelecek ikinci bölümünden bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

Emin Saruhanlı’nın eşi Fazilet ile endişesini paylaştığı sahnede Fazilet’in söyledikleri dikkat çekiyor. Fazilet, çocuklarını güzel yetiştirdiklerini ve İstanbul’da değişmeyeceklerini ifade ederken çocukların annelerini haklı çıkartıp çıkartmayacağı merakla bekleniyor. Ön izleme sahnesinde İlhan’ın Saruhanlı ailesini araştırması ise akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

YouTube video

BABA’NIN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Saruhanlı ailesinin İstanbul’daki hayatı sürprizlerle başlar. Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır. Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında İlhan Karaçam’ı bulur. Bu yeni hayat çok farklı ve zorlu sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Emin ise önemli bir karar almak zorundadır. Emin’in verdiği karar, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.