“Babamın Günahları”nda heyecan ve gerilim hiç düşmeyecek

Uzun zamandır heyecanla beklenen ve 10 Ocak Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan yeni dizi “Babamın Günahları”nda yer alan başarılı oyuncular Mustafa Uğurlu ve Sezin Akbaşoğulları, kurdukları entrikalarla heyecanı ve gerilimi tırmandıracak.

Usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz’un yeniden kamera arkasına geçtiği ‘Babamın Günahları’nda Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi gözde isimlerle birlikte çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin rol alıyor. Dizide yeraltı dünyasının korkulan simalarından Ferruh’a hayat veren Mustafa Uğurlu ve gücün peşinde olan Melike rolünde izleyici karşısına çıkacak Sezin Akbaşoğulları, herkesi içine çektikleri tehlikeli bir oyunla tansiyonu yükseltecek. Karanlık entrikalarıyla Ozan’la (Kadir Doğulu) karşı karşıya gelecek bu iki isme “Zeynel” karakteriyle Murat Atik ve “Murat” karakteriyle Mustafa Açılan eşlik ederken dizinin aksiyon sahneleri ekran başındaki seyircinin nefeslerini kesecek.

Yapımcılığını ANS Prodüksiyon’un üstlendiği, senaryosunu ise Ahmet Saatçioğlu’nun yazdığı ‘Babamın Günahları’, heyecanla beklenen ilk bölümüyle 10 Ocak Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.