Baba’da sorular cevap bulacak mı?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden heyecan dolu ikinci tanıtım yayınlandı.

Fabrikada yaşanan patlamadan sonra Kadir’in yaşadığı zor anların ekrana geldiği tanıtımda polisler tarafından neden götürüldüğü akıllarda soru işareti oluşturuyor. Büşra ile İlhan’ın düğünü gerçekleşirken Ferit’in İlhan ile yaşadığı duygusal dakikalar dikkat çekiyor. “Ferit Karaçam’ı havuza iten kişi kim?” sorusunun yanıtı ise büyük bir merakla bekleniyor. Servet, tüm ailesini köşkten kovup her şeyin artık kendisine ait olduğunu ilan ederken Saruhanlı ailesi Servet’in bu hamlesiyle büyük bir darbe alıyor. Emin, bakkal dükkanını dağıtılmış bir halde bulurken Servet’in sözleri şok etkisi yaratıyor. Babasına “Her şeyin benim olacak demiştim!” diyen Servet’in intikam hırsının Saruhanlı ailesini nasıl etkileyeceği ise gizemini koruyor.

‘BABA’NIN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Servet, tüm aile bireylerini etkileyecek çok tehlikeli bir karar alarak, Ferit’le ortak hareket etmeye başlar. Servet’in bir sonraki planını çözmeye çalışan Kadir, ailesini korumak için bazı önlemler alır. Büşra’yı mutlu etmek için çabalayan İlhan, beklenmedik bir hamle yapar. Eve gelen sürpriz bir misafir yüzünden Fazilet, zor bir kararın eşiğine gelir. Kendini toplamaya çalışan Emin hiç beklemediği bir darbe daha alır. Büşra ve İlhan hayatlarının en mutlu gününü yaşarken, İlhan aldığı haberle yıkılır. Servet, ailesine karşı en büyük kozunu oynarken, Kadir bir kez daha kendini büyük bir belanın içinde bulur.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.