Babacan: İlk seçimde değişecek

Ankara Güdül’de vatandaşlarla sohbet eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir vatandaşın iktidardan yakınmasına, “İlk seçimde millet sözünü söyleyecek, sıkıntılar giderilecek” dedi.

ANKARA (İGFA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Güdül’de vatandaşlarla sohbet etti. Babacan’la karşılaşan bir vatandaş iktidardan şikâyet etti.

Babacan’a “Çocuklarımız bolluğa alıştı başkanım. Bu çocukların hali ne olacak?” diye soran vatandaş, “Ben çocuğumu doktora götüremiyorum. Adam saltanat sürüyor saraylarda. Böyle bir şey olamaz” diyerek dert yandı.

Babacan vatandaşın bu sözlerini “Seçimlerde gidecekler inşallah. Bu seçimde değişiyor” diyerek yanıtladı.

Sıkıntıların çok olduğunu bildiklerin iifade eden Babacan’a “İlk seçimde millet sözünü söyleyecek ve düzelecek. İlk seçimde değişecek. Köyde tarım yapsın istiyorlar ama milletin tarım yapacak hali yok. Gübre alamıyorlar, mazot alamıyorlar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.