BaBa ZuLa’dan ‘Antalya Jolly Joker’de baba şov

BaBa ZuLa, Anadolu’dan renkler taşıyan kostümleri, dansları, şovları ve sıra dışı canlı performanslarıyla ‘Antalya Jolly Joker’de konser verdi.

Eklektik soundları, kendine özgü tarzı ve Murat Ertel ve ekibinin enerjik sahne performansı ile muhteşem bir konsere imza atan Baba Zula, kendilerini dinlemeye gelenleri mest etti.

blank

‘Müzik belirliyor bizim milletimizin sınırlarımızı, dillerimizi, pasaportlarımızı’ diyerek programlarına başlayan grup, doğu ve batı karışımı soundlarıyla seyircisini adeta büyüledi.

Konser boyunca müzikseverlerle bir bütün olan BaBa ZuLa, sahneden seyircisinin yanına inerek konserine seyircilerle iç içe devam ederken, alışılageldiği üzere Anadolu’yu çağrıştıran folklorik kıyafetleriyle de dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.