‘Baba’ Ab Kategorisinde En Çok İzlenen Dizi Oldu

KADİR’İN HAYATI TEHLİKEDE!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Baba’nın dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümü, izleyicileri ekran başına kilitledi ve dizi, AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. İlhan, Kadir’e acı çektirmek için onu sevdikleriyle sınamaya başladı. Kadir’i önce Sevil ve Kadircan’la korkutan İlhan’ın finalde Emin’i kullanarak yaptığı plan izleyicileri şoke etti. Emin’in telefonundan Kadir’i arayarak babasının dükkanında yangın çıktığını söyleyen İlhan, Kadir’e korku dolu anlar yaşattı. Babasını kurtarmak için alevlerin içine dalan Kadir, bir anda kepengin inmesiyle içeride kilitli kaldı. Bu sırada Emin’in İlhan’ın yanında olması ise dikkat çekti.

‘Baba’nın dün akşam yayınlanan 13. bölümünde; İlhan, Kadir’e karşı oynadığı oyunda bu kez Emin’i kullandı. Emin’in telefonundan Kadir’i arayan İlhan, babasının tuttuğu bakkal dükkanında yangın çıktığını söyledi. İlhan’dan dükkânın yandığını öğrenen Kadir, büyük bir korkuyla babasının yanına koştu. Her yerden alevlerin çıktığı dükkânın ortasında yatan bir adam gören ve Emin sanan Kadir, hiç düşünmeden alevlerin arasına daldı. Yerde yatan kişinin babası olmadığını fark etmesiyle İlhan’ın oyununa geldiğini anlayan Kadir, kepenklerin kapanmasıyla büyük bir şok yaşadı. Yangının ortasında kalan Kadir’in heyecan dolu anları izleyenleri ekran başına kilitlerken bu sırada Emin’in İlhan’ın evinde olması ise herkesi şaşırttı. İlhan’ın Emin’e ne yapacağı ve Kadir’in alevlerin arasından nasıl kurtulacağı merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYA #AİLEMEDOKUNMA DEDİ

‘Baba’, on üçüncü bölümüyle ABC1 20+‘da 5.05 izlenme oranı (rating), 13.00 izlenme payı (share), AB‘de 4.66 izlenme oranı (rating), 12.94 izlenme payı (share), TOTAL’de ise 4.10 izlenme oranı (rating) 11.03 izlenme payı (share) elde etti. Dizi, Salı akşamı AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Temponun bir an olsun düşmediği bölüm sosyal medyanın da gündemine oturdu. Bölüm etiketi #ailemedokunma 4 saat 20 dakika, #Baba etiketi Twitter Türkiye’de 2 saat 5 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

KADİR VE İLHAN ARASINDA GERİLİM DOLU ANLAR

Kadir at çiftliğinden Büşra’nın uyarısıyla kurtuldu. Büşra, İlhan’ın bu hamlesi sonrası daha fazla evde durmak istemezken İlhan her yerde karısını aramaya başladı. İlhan, Büşra’nın yanında olabileceğini düşündüğü Kadir’in karşısına çıkarken, ikili arasında büyük yüzleşme gerçekleşti. Kadir, İlhan’ın durmayacağını anlarken İlhan çoktan hedefini belirlemişti; Kadir’i sevdikleriyle sınayacaktı.

İLHAN, KADİR’İ SEVİL’LE SINADI

Elif’in yanına giden Büşra, genç kadınla dertleşirken büyük bir öfkeyle kapıya dayanan İlhan’ın sesi duyuldu. Büşra’yı kaybetme korkusu yaşayan İlhan, karısına kendisiyle gelmesi için adeta yalvardı. Elif’in korumaya çalıştığı Büşra, her şeye rağmen İlhan’la evine döndü. İlhan’ın sevdikleriyle tehdit ettiği Kadir’in tedirgin bekleyişi sürerken, İlhan’ın ilk hedefi Sevil oldu. İlhan, Sevil’i kızı Üzüm’le korkuturken Kadir, Sevil’in yanına koştu.

SERVET, AİLESİNİ HUZURSUZ ETMEYE DEVAM EDİYOR

Oyunlarına devam eden İlhan’ın bu kez hedefinde Kadircan vardı. İlhan’ın, Kadircan’a bir şey yapacağını düşünen Kadir, yeğeninin yanına koşarken; İlhan bu büyük korkuyu Kadir’e bir kez daha yaşattığı için mutluydu. Ailesine yardım etmek için Münevver’in temizlik işine gittiğini öğrenen Servet, eski eşinin karşısına çıkarak engellemeye çalıştı. Münevver’in sert tepkisi üstüne her şeye rağmen ayakta kalan ailesinin mutlu anlarına şahit olan Servet, onları huzursuz etmeye devam edeceğinin sinyallerini verdi.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.