Azra Akın setlere geri dönüyor!

Azra Akın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. İş görüşmesi yaptığını söyleyen oyuncu, “Oğlum Demir artık bir yaşına geldi. Çalışmaya başlayacağım” dedi.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 2017’de Atakan Koru ile evlenmiş, geçen yıl da oğlu Demir’i dünyaya getirmişti. Eşinin işleri nedeniyle Edirne’ye yerleşen Azra Akın’ın bir ayağı İstanbul’da.

Azra Akın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Çalışma hayatına geri döneceğini söyleyen güzel oyuncu “Oğlum Demir artık bir yaşına geldi. Çalışmaya başlayacağım” dedi.

Akın, “Hem iş hem annelik zor olmayacak mı” sorusuna ise tepki gösterdi: “Bu soruyu, hep kadınlara soruyorsunuz. Erkeklere soruluyor mu bu soru? Çocuğun anneye ne kadar ihtiyacı varsa babaya da var. Çağımızın anneleri gibi ben de hem çalışıp hem de bebeğime bakacağım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.